Hassuttele Partykingin avulla hiihtoreissulla

Hiihtäminen ja ulkoilu ovat tietysti hiihtoreissujen parasta antia. Kuitenkin myös hassuttelu on tärkeässä osassa mukavaa lomaa. Hassuttelu onnistuu onneksi helposti Partykingin avulla!

 

Vietä hassut naamiaiset hiihtomajalla

Hassut naamiaiset hiihtomajalla esimerkiksi pitkän hiihtoreissun päätteeksi ovat oivallinen tapa hassutella. Naamiaiset voi pitää vaikkapa oman perheen kesken tai sitten mukaan voi kutsua muitakin hiihtokeskuksen asiakkaita tai mukana matkustavia tuttavaperheitä. Naamiaisten teemakin voi vaihdella sen mukaan, millaisella porukalla naamiaisia vietetään. Juhlakauppa partyking tarjoaa laajan valikoiman naamiaisasuja.

Tarjolla on kokonaisia valmiita naamiaisasuja sekä asusteita, joita luova hiihtolomalainen voi hyödyntää kokonaisen asun luomisessa. Sonnustaudu vaikkapa mustaan S.W.A.T.-kypärään, jota on helppo täydentää omasta vaatekaapista löytyvillä vaatteilla, kuten mustalla paidalla ja mustilla farkuilla. Myös maastokuvio toimii hyvin S.W.A.T.-kypärän kanssa! Jos harrastat metsästystä, yhdistä S.W.A.T.-kypärä maastopukuusi!

Jos haluat päästä mahdollisimman helpolla ja pukeutua erityisen näyttävästi, eikä hieman kalliimpi hintakaan ole sinulle este, niin kannattaa suosia Partykingin deluxe- tai supreme-naamiaisasuja. Näissä asuissa voit pukeutua esimerkiksi Darth Vaderiksi, Teräsmieheksi tai Batmaniksi. Löydät Partykingilta myös hauskaa rekvisiittaa ja kertakäyttöisiä tarjoiluastioita hauskoja naamiaisia varten.

Vietä aikaa hauskojen pelien äärellä

Pelaaminen on hauskaa ajanvietettä ja oivallinen tapa rentoutua hiihtoreissujen jälkeen! Löydät Partykingiltä laajan valikoiman hauskoja pelejä sekä lapsille että aikuisille. Pakkaa reissuun mukaan esimerkiksi Original Alias -sananselityspeli tai hauska Kiinnitä tutti -peli, joka muistuttaa perinteistä aasinhäntäpeliä. Viimeksi mainittu on erityisen hyvä valinta, jos reissuun lähdetään babyshowereiden merkeissä!